Miklós Zoltán

Deputat UDMR în județul Covasna

În calitate de deputat, m-am angajat să reprezint interesele comunității, să sprijin administrația și economia locală și familiile.

Știri, evenimente

Am fost ales membru și secretar al unei comisii foarte importante
29 martie 2023, 21:19

Am fost ales membru și secretar al unei comisii foarte importante, prin care voi putea contribui la bunăstarea populației și vor consolidarea economiei.

Eliberăm administrațiile locale de povara amenzilor care nu se pot încasa!
8 martie 2023, 17:22

Am depus o nouă inițiativă legislativă pentru a permite primăriilor să transfere către autoritatea fiscală (ANAF) executarea amenzilor neîncasate de mai mulți ani.

Mai mulți bani pentru localități!
3 martie 2023, 16:02

Am depus un proiect de lege pentru ca 80% din redevențele datorate pentru exploatarea apei minerale terapeutice să fie plătite către primării si consilii județene.

Am mai găzduit un grup de vizitatori din Sfântu Gheorghe în Parlament
22 februarie 2023, 09:00

Voi continua să găzduiesc în continuare grupuri din județul Covasna, pentru a oferi comunității noastre o perspectivă asupra activității legislativului.

Am oferit informații utile antreprenorilor, despre sistemul de garanție-returnare
17 februarie 2023, 12:18

Scopul nostru este de a determina cumpărătorii și distribuitorii de băuturi îmbuteliate să fie interesați de returnarea materialelor de ambalaj. Începând cu luna noiembrie, cumpărători vor primi înapoi 50 bani atunci când vor returna ambalaje din sticlă, plastic sau metal la orice magazin.

Doi ani în Parlament - Raport activitate 2022
7 februarie 2023, 10:43

Toată încrederea pe care am primit-o din partea comunității mele mă obligă să servesc această regiune, să reprezint în Parlament interesele locuitorilor din județul Covasna. Consider că este de datoria mea ca la începutul fiecărui an să prezint un raport anual despre activitatea mea depusă in anul precedent.

Am organizat la Borsec o întrunire a grupurilor parlamentare UDMR
27 ianuarie 2023, 20:32

Prioritatea pentru perioada următoare este adoptarea noii legi a educației.

Există un dezechilibru mare între impozitarea muncii și a capitalului în România!
27 ianuarie 2023, 14:41

Muncitorii ajung să plătească aproape două treimi din salariile lor către stat. În schimb, impozitarea capitalului este mult mai mică!

Am început anul prin stabilirea sarcinilor și priorităților pentru acest an.
11 ianuarie 2023, 16:12

În cadrul întâlnirii primarilor și parlamentarilor UDMR din județul Covasna, am stabilit două obiective importante.

Uniți în jurul valorilor comune!
22 decembrie 2022, 16:56

La gala anuală de premiere a Aspen Institute Romania, inițiativa noastră legislativă transpartinică de reducere a risipei alimentare a fost prezentat ca exemplu pozitiv.

Revista presei

Deputatul UDMR, Miklós Zoltán: „Lucrăm la un pachet legislativ pentru stimularea natalității”

18 ianuarie 2022, Marţi

Credit garantat de stat pentru cuplurile tinere care se căsătoresc, cu dobânzi care scad pe măsură ce se nasc copii sau absolvirea de la plata CASS-ului a mamelor cu mai mult de trei copii sunt câteva dintre ideile pe care un grup de parlamentari, printre care și deputatul UDMR de Covasna Miklós Zoltán, vor să le cuprindă într-un pachet de legi care să fie puse în discuție anul acesta.

Deputatul UDMR de Covasna Miklós Zoltán vrea să propună majorarea plafonului la achizițiile publice directe

17 ianuarie 2022, Luni

O inițiativă legislativă prin care se va propune majorarea plafonului privind achizițiile publice va fi lansată de către deputatul UDMR de Covasna Miklós Zoltán, după cum acesta a anunțat într-o conferință de presă. Ideea vine în urma discuțiilor cu mai mulți primari din localități covăsnene, care s-au văzut nevoiți să treacă prin sistemul de licitații publice investiții care înainte de majorarea prețurilor în construcții s-ar fi putut face fără acest pas.

Vezi revista presei »